Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزمون تیزهوشان برای هر دو مقطع ششم و نهم برگزار می شود؛ اما نحوه طراحی سوالات برای دو مقطع متفاوت است. به علاوه سطح سختی سوالات در آزمون تیزهوشان نسبت به نمونه دولتی بیشتر حس می شود، به همین دلیل مهم است که از چه منابعی استفاده کنید. به دلیل اهمیت این موضوع ما در ادامه قصد داریم بهترین منابع برای مطالعه آزمون ششم و نهم را به شما معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ منبع مهم برای سوالات هوش آزمون سمپاد

با یک جستجوی ساده در فضای مجازی، با انبوهی از منابع و اسامی کتب برای منابع آزمون تیزهوشان مواجه خواهید شد. اگرچه مطالعه تمامی منابع معرفی شده خالی از لطف نیست؛ اما باید این موضوع را در نظر داشته باشید که زمان شما محدود است و برای کسب امتیاز قبولی، لازم است هدفمند و هوشمندانه منابع را انتخاب کرده و پس از آن روش مطالعه صحیحی داشته باشد. ما در این قسمت قصد داریم چهارمورد از بهترین کتاب های هوش برای آزمون سمپاد را معرفی کنیم که با استفاده از آن ها و البته تکرار و تمرین بسیار، می توانید نتیجه ای عالی از تست های هوش بگیرید. این منابع شامل موارد زیرمی شوند:

کتاب سنجش هوش و استعداد ششم IQ گاج کتاب هوش و استعداد تحلیلی ششم ابتدایی اندیشمند کتاب آموزش هوش و استعداد غیر کلامی مهروماه کتاب هوش فرازمینی ET پنجم و ششم گامی تا فرزانگان

نحوه انتخاب منابع سوالات آزمون سمپاد نهم به دهم

در حال حاضر آزمون سمپاد در دو مقطع نهم به دهم و ششم به هفتم برگزار می شود. از آنجایی که داوطلبان مقطع نهم به دهم سن بالاتری داشته و در نتیجه قدرت تحلیلی بیشتری دارند، میزان سختی سوالات بیشتر حس می شود. به علاوه دانش آموزانی که برای این مقطع ثبت نام می کنند، اکثراً در سال های قبل دانش آموز مدارس نمونه و تیزهوشان بوده اند. برای انتخاب منابع باید یک سری نکات را بدانید. به طور مثال این مورد که به هیچ عنوان هزینه و قیمت های گزاف ملاک نخواهد بود. دانش آموزان زیرک می دانند که بهترین منابع آن هایی هستند که بیشترین تشابه را با سوالات سال های قبل دارند. اگر خودتان توانایی تشخیص این منابع را نداشتید، می توانید از مشاوران کمک بگیرید. قبل از انتخاب منابع کمک آموزشی توجه داشته باشید که کتب درسی نیز در اولویت بوده و باید به دقت مطالعه شوند.

بهترین منابع کمک درسی سوالات سمپاد نهم به دهم

از جمله مهم ترین منابع، مواردی هستند که در آن ها مجموعه سوالات تیزهوشان درج شده است. از جمله بهترین مجموعه سوالات تیزهوشان برای مقطع نهم به دهم می توان به کتاب ۱+۳۱ استان تیزهوشان چاپ انتشارات خوارزمی (پویش) اشاره کرد. در این کتاب سوالات متنوع و بسیار زیاد آمده که با مطالعه آن می توانید آشنایی کامل با سوالات سال های قبل پیدا کنید.

برای ریاضی، اندیشمند پایه نهم به دهم را معرفی می کنیم. نقطه مثبت این منبع، حل تشریحی سوالات است.علاوه بر این، کتاب ریاضیات تیزهوشان خیلی سبز و مبتکران و فارابی نیز می توانند مطالعه شوند.

برای درس علوم، کتاب علوم تجربی خیلی سبز ویژه پایه نهم پیشنهاد ما به شما است که در این کتاب نیز پاسخ های تشریحی آمده است.

کتاب علوم تیزهوشان گل پلاس (انتشارات گل واژه) نیز بعد از کتاب خیلی سبز می تواند کتاب مناسب باشد.

برای درس ادبیات و زبان فارسی می توان کتاب کمک اموزشی انشارات قلمچی و یا خیلی سبز ویا مبتکران را مطالعه کنید.

برای منابع سوالات مطالعات اجتماعی (تاریخ، جغرافیا، اجتماعی) و قرآن و معارف اسلامی (آموزش قران و پیام های آسمان) کتاب جامعی که در ابتدا معرفی کردیم کافی است.

برای سوالات تحلیلی کتاب مبتکران عالی است.

بهترین منابع آزمون تیزهوشان ششم به هفتم

در این مقطع نحوه طراحی سوالات متفاوت است و هیچ ارتباطی با مفاهیم کتب درسی ندارد. در واقع همه سوالات این مقطع به صورت هوش و استعداد تحلیلی می باشد. در ادامه بهترین منابعی را که برای سوالات این مقطع می توانید مطالعه کنید، آورده ایم:

تست ریون تست استعداد تحلیلی مبتکران کتاب ۱۰۰۰ تست تحلیلی مهر و ماه تست استعداد تحلیلی خیلی سبز

به علاوه تمامی سوالات هوش از منابع مجازی نیز می تواند مطالعه شود.

مشاوره انتخاب منابع آزمون تیزهوشان

مشاوره انتخاب منابع آزمون تیزهوشان از آن جهت مهم است که می تواند به صورت کاملا تخصصی و با توجه به شرایط داوطلبان ارائه شود. به طور مثال ممکن است برخی از داوطلبان نیاز به منابع تخصصی تر برای برخی دروس نسبت به سایرین داشته باشند. یا شاید برخی نیاز به حل تست بیشتری داشته باشند که همه این موارد را مشاوران تشخیص داده و بهترین منابع را با توجه به شرایط داوطلبان معرفی خواهند کرد. به علاوه بر ثبت نام سمپاد ایران تحصیل می توانید با ما تماس بگیرید. اگر علاوه بر آزمون تیزهوشان قصد ثبت نام در آزمون مدارس نمونه دولتی را دارید نیز  برای ثبت نام در سایت نمونه دولتی می توانید با کارشناسان تماس بگیرید.

کاربران گرامی، در صورتی که سوال و یا پرسش به خصوصی در مورد نحوه ثبت نام کارشناسی ارشد بدون کنکور دارید می توانید با برقراری تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۲۹۵۲ از راهنمای های متخصصین ایران تحصیل بهره مند شوید.

کد خبر 1616119

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: هوش و استعداد انتخاب منابع بهترین منابع آزمون سمپاد نهم به دهم خیلی سبز ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۸۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست

مجتبی مرادی؛ حکومت‌ها اگر بتوانند از سلاح و موشک و بمب دست بردارند، از آموزش و پرورش نمی‌توانند صرف‌نظر کنند، چون ایده‌ها، الگو‌ها و مدل‌هایی از کمونیستی‌ترین وضع تا سکولاریسم و لیبرال دموکراسی و اسلام دارند که با قوای نظامی امکان نهادینه‌کردنِ آن‌ها وجود ندارد، پس ناگزیرند روی قوای ذهنی کار کنند تا نظام حکومتی و بلکه اجتماعی‌شان از هم نپاشد و نسل‌های بعدی همچنان به نظم مطلوب و برساخته‌ی حکومت پایبند باشند. از همین روست که گزینه‌ی آموزش اجباری در بسیاری از ممالک هست، حال آن که سربازی اجباری نیست.

انصاف این است که جمهوری اسلامی ایران اصلِ سیِ قانونِ اساسی‌اش را که رایگان بودنِ آموزش و پرورش است مراعات کرده، به علاوه تغییرات پی‌در‌پی نظامِ آموزشی، فارغ از آثار و نتایجش، خود گواه دیگری بر اهمیتِ آن و دغدغه‌ی نظام است.

امروز دیگر با یک حسابِ سرانگشتی معلوم می‌شود که دخل و خرج این سازمان عریض و طویل با هم نمی‌خواند و فقط با تقسیم رقمِ بودجه بر کارکنانش مشخص می‌شود هشت‌اش گروِ نه است. هزینه‌ی مدرسه‌سازی و نگه‌داری ساختمان‌ها و مراکزِ آموزشی خود قوز بالا قوز است. تجهیز مدارس به ضروریات روز گاهی به خیالبافی می‌ماند وقتی هنوز مدارسِ کپری داریم.

اگر تحریم‌ها برداشته شود و نفتِ ۱۵۰ دلاری بفروشند و دستِ دولت و حاکمیت پر باشد، می‌تواند به آزمون و خطاهایِ آموزشی پرورشی‌ ادامه دهد که به احتمالِ زیاد کم‌ترین عوارضِ آن حیف و میلِ بیت‌المال خواهد بود، همین الان آمار‌های رسمی از افتِ شدیدِ تحصیلی و عدمِ رغبت در دانش‌آموز و احتمالا معلم حکایت دارد.

دو چیز ثابت است:

۱. نظام در زمینه‌ی آموزش و پرورش دغدغه دارد.

۲. به هیچ وجه آن را رها نمی‌کند.

دو چیز روشن است:

۱. آموزش و پرورش اگرچه نمرده است، اما سرپا هم نیست.

۲. آموزش مثل هر امر دیگری متناسب با عصر و زمانه‌اش تغییر می‌کند و ابعاد و وجوهِ تازه‌ای می‌یابد.

پیشنهادها:

۱. آموزش مقطع ابتدایی اجباری شود، هزینه‌های آن تمام و کمال به عهده‌ی دولت باشد.

۲. نصفِ هزینه‌ی تحصیل در مقطع راهنمایی از خانواده‌ها گرفته شود و نصفِ دیگر را دولت تأمین کند.

۳. هفتاد درصد هزینه‌ی تحصیل در مقطع متوسطه را والدین و سی درصد دیگر را دولت بپردازد.

۴. نظامِ تربیت‌معلم، مثلِ دانش‌سراها، بعد از مقطع راهنمایی با جدیت احیا و فعال شود.

۵. دانش‌آموزان پس از پایانِ مقطع راهنمایی و با نظارت دولت جذبِ کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و مراکزِ تولیدی شوند تا هم ضمن کارآموزی و کارورزی پس از چهار سال نیروی تخصصی کار آماده باشد. بیمه و حقوق حداقلی هم ضروری است.

۶. معافیت‌ها و مشوق‌های مالیاتی و سرمایه‌گذاری برای بخش خصوصی در نظر گرفته شود تا به تدریج و در حالت ایده‌آل نیمی از امر آموزش را عهده‌دار شود. مدارسِ خصوصی یکی از مهم‌ترین ابزار‌های ارتقای آموزش و کاستنِ از بار دولت است.

۷. با فعال شدن بخشِ خصوصی ماجرایی تحتِ عنوان خیرین مدرسه‌ساز و ساختمان‌سازی‌های بیهوده متوقف شده، کمک‌های داوطلبانه‌ی مردمی مستقیما به خزانه‌ی آن برسد.

۸. مدرک‌گرایی که آفت و ضد ارزش است برچیده شده، دانشگاه‌های دولتی به حداقل ممکن برسد (مثلا حداکثر بیست دانشگاه) و بقیه‌ی آموزش عالی به بخش خصوصی سپرده شود تا افراد با هزینه‌ی شخصی و در صورت تمایل در آن مراکز ادامه تحصیل دهند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) در پشت بام را هیچ وقت قفل نکنید
  • داوید دخیا و سیوهایی که هیچوقت فراموش نمی‌کنیم / فیلم
  • آیلتس چیست؟
  • اجرای پویش ملی اهدای اسناد و منابع کهن
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان